De Fiscale Module

De Fiscale Module is een op zichzelf staand product en biedt een kostenbesparende uitweg voor fiscale vragen en problemen. Voor de fiscalisten van Meesterwerk voor Ondernemers is het geven van deskundige adviezen en het voeren van rechtszaken dagelijkse kost. Iedere fiscalist voert één vakgebied, de garantie voor het beste advies.

Uw fiscalist beantwoord al uw vragen en zal u bijstaan in het geval van rechtszaken. De jaarcijfers en andere fiscale documenten worden voor u gecheckt. Een second opinion behoort tot de mogelijkheden.

Wat mag u verwachten?

Gratis telefonisch consult
Voor een vast bedrag per jaar kunt u rekenen op de expertise van onze fiscalisten bij al uw fiscale vragen en problemen. Onze ervaren fiscalisten kunnen u praktische adviezen en oplossingen bieden.

Screenen van dossiers tot 75 pagina’s (uitgezonderd due dilligence)
Fiscale dossiers zijn vaak grote documenten en daardoor niet samen te voegen in een paar pagina’s. Derhalve kunt u uw dossiers tot 75 pagina’s (uitgezonderd due dilligence) kosteloos laten screenen. Grotere dossiers kunt u vanaf de 75’ste pagina laten screenen tegen ons zeer voordelige tarief.

Nieuwsbrieven
Via onze nieuwsbrieven wordt u op de hoogte gehouden van de laatste veranderingen in wet- en regelgeving.

Gereduceerd uurtarief
Voor schriftelijke werkzaamheden en gerechtelijke procedures hanteren wij ons sterk gereduceerde tarief. Uw fiscalist geeft van tevoren aan wanneer het tarief in werking zal treden. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan.

Procesvertegenwoordiging
De fiscalisten van Meesterwerk voor Ondernemers zullen u vertegenwoordigingen voor elke rechtbank in Nederland.

Voor meer informatie kunt u de website van Meesterwerk voor Ondernemers raadplegen of neem direct contact op via het algemene nummer 0172-23 33 00.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s