Het Juridisch Servicecontract

Het Juridisch Servicecontract is voor ondernemers een kostenbesparend product met als uitgangspunt juridische problemen en geschillen op te lossen, al dan niet te voorkomen. Dit product is tot stand gekomen in samenwerking met gerenommeerde en gespecialiseerde advocaten en advocatenkantoren.

Kosten voor een advocaat kunnen al snel hoog oplopen, wat er veelal voor zorgt dat zaken blijven liggen. Meesterwerk voor Ondernemers pakt dit probleem aan in de vorm van een Juridisch Servicecontract.

Wat mag u verwachten?

Gratis telefonisch consult
Voor een vast bedrag per jaar kunt u rekenen op de expertise van onze advocaten bij al uw vragen en problemen. U kunt direct overleggen met uw advocaat die, door zijn ervaring en deskundigheid, praktische adviezen en oplossingen kan bieden.

Screenen van contracten en voorwaarden
Screenen van contracten en algemene leverings- en betalings- voorwaarden is tot vijf pagina’s inbegrepen. Grotere contracten kunt u vanaf de vijfde pagina laten screenen tegen ons zeer voordelige tarief.

Nieuwsbrieven
Via onze nieuwsbrieven wordt u op de hoogte gehouden van de laatste veranderingen in wet- en regelgeving.

Gereduceerd uurtarief
Voor schriftelijke werkzaamheden en gerechtelijke procedures hanteren wij ons sterk gereduceerde tarief. Uw advocaat geeft van tevoren aan wanneer het tarief in werking zal treden. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan.

Procesvertegenwoordiging
De advocaten van Meesterwerk voor Ondernemers zullen u vertegenwoordigingen voor elke rechtbank in Nederland.

Incasso-ondersteuning
Betrouwbare en transparante incasso-ondersteuning. Met een vrijwel kosteloos voortraject en een eventuele gerechtelijke procedure voor een vaste lage prijs conform onze staffel.

Voor meer informatie kunt u de website van Meesterwerk voor Ondernemers raadplegen of neem direct contact op via het algemene nummer 0172-23 33 00.

2 gedachtes over “Het Juridisch Servicecontract

  1. Wij zijn gespecialiseerd in Nederlands recht. Of wij u kunnen helpen is afhankelijk van wat u heeft vermeld in uw voorwaarden. Wanneer u werkt met Nederlands recht, kunnen wij u op internationaal niveau iets voor u betekenen. U kunt altijd contact met ons opnemen voor meer informatie.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s